Devino un curier de succes!

Îți place să vezi chipuri fericite?
Vino în echipa Smart Driver să faci curierat la standarde înalte de calitate și să împarți bucurie la timp!

Lucrezi când vrei

Explorează străzile orașului livrând comenzi, fie că e o oră pe zi, în cursul săptămânii sau doar în weekend. Este alegerea ta!

Plăți săptămânale

Efectuăm plățile săptămânal, iar tu îți poți urmări cu ușurință câștigurile prin intermediul aplicației dedicate.

Contract individual de muncă

Ai garanția unui contract individual de muncă serios încă din prima zi de activitate alături de echipa noastră.

Ia-ți vehiculul de la noi

De la noi poți închiria vehicule în mod avantajos. De asemenea, îți oferim carduri de reducere pentru carburant.

Curierii sunt responsabili cu distribuirea comenzilor și produselor către clienți. Scopul principal al unui Curier este să efectueze aceste livrări la adresa corectă, în timp util și fără a afecta conținutul pachetelor.

Practic, ei vor ridica comenzile de la restaurante și supermarketuri și vor căuta cea mai scurtă rută pentru a le livra în termenul prestabilit.

Ca să fii un curier de succes și respectat, ai nevoie să întrunești și/sau să-ți dezvolți câteva calități de bază.

În mod evident, în primul rând trebuie să fii apt din punct de vedere fizic să ridici și să transporți cele necesare către destinația lor. Însă asta nu e suficient.

Curierii Smart au capacitatea a lucra pe multiple platforme de livrare simultan. Încurajăm diversificarea!

Un curier Smart este unul de încredere, politicos, prompt, cunoaște cele mai bune rute și lucrează bine în echipă și în medii aflate în schimbare rapidă. E genul care se asigură că a primit comanda corectă și completă, răspunde la întrebări și nemulțumiri, acceptă plata pentru produse atunci când e cazul și este preocupat de asigurarea unei experiențe cât mai bune clienților săi.

Te-am descris pe tine?

Înscrie-te

Cum te înrolezi?

Selectezi poziția de curier
Intri în secțiunea dedicată, citești cu atenție descrierea și alegi să candidezi pentru un post disponibil parcurgând pașii necesari.
1
Completezi formularul
Ești atent la detaliile solicitate și le introduci cât se poate de corect și de complet. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru buna desfășurare a procesului de angajare.
2
Te contactăm pentru interviu
Dacă detaliile oferite de tine ne atrag atenția și considerăm că te-ai potrivi perfect în echipa Smart Driver, luăm legătura cu tine în cel mai scurt timp la datele de contact pe care ni le-ai furnizat.
3
Începem colaborarea
Super! Ești parte a echipei Smart. Acum arată-ne că am luat decizia potrivită și adu-ți și tu contribuția la asigurarea unui standard înalt de calitate asociat cu tine, ca profesionist, dar și cu brandul nostru.
4
Selectezi poziția de curier
Intri în secțiunea dedicată, citești cu atenție descrierea și alegi să candidezi pentru un post disponibil parcurgând pașii necesari
1
Completezi formularul
Ești atent la detaliile solicitate și le introduci cât se poate de corect și de complet. Aceste date vor fi necesare ulterior pentru buna desfășurare a procesului de angajare
2
Te contactăm pentru interviu
Dacă detaliile oferite de tine ne atrag atenția și considerăm că te-ai potrivi perfect în echipa Smart Driver, luăm legătura cu tine în cel mai scurt timp la datele de contact pe care ni le-ai furnizat
3
Începem colaborarea
Super! Ești parte a echipei Smart. Acum arată-ne că am luat decizia potrivită și adu-ți și tu contribuția la asigurarea unui standard înalt de calitate asociat cu tine, ca profesionist, dar și cu brandul nostru
4

Înscrie-te acum pentru o carieră Smart!

Pentru orice întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Pentru orice întrebare, nu ezita să ne contactezi!

Ce spun curierii noștri